Uw winkelwagentje is leeg

Over ons

Al meer dan 10 jaar brengt Myfox eenvoudige en innovatieve oplossingen voor het beveiligen van woningen op de markt. Anders dan bij de klassieke detectiesystemen heeft Myfox een revolutionair beveiligingssysteem ontwikkeld dat in staat is te waarschuwen nog VOOR inbrekers binnen zijn.


Tijdlijn van de geschiedenis en de belangrijkste innovaties van Myfox:
2003
Ontstaan van het concept 'afschrikken vóór er ingebroken is'
Jean Prunet, CEO van Sotralu, de Franse leider op het gebied van sloten en toebehoren voor aluminium ramen en deuren, realiseert zich dat een goede en betrouwbare beveiliging bestaat uit proactief afschrikken. Er wordt een R&D-project gestart om een anti-inbraaksensor te ontwikkelen die in staat is het verplaatsen van voorwerpen te detecteren en ook onderscheid weet te maken tussen normale voorvallen en de bewegingen die eigen zijn aan inbraakpogingen (schokken, trillingen en opengaan).
Oprichting van Myfox en introductie van de eerste gepatenteerde TAG anti-inbraaksensor
Na 10.000 uur research en ontwikkeling in samenwerking met het LAAS-CNRS-lab, is de eerste generatie TAG-sensoren een feit. Er wordt een Europees patent aangevraagd en vastgelegd. Verschillende generaties volgen elkaar op. De sensor kan bevestigd worden aan deuren, ramen of andere persoonlijke bezittingen en waarschuwt bij de eerste tekenen van inbraak.
2005
2009
Introductie en marktpositionering van het intelligente alarmsysteem
Jean-Marc Prunet, de zoon van de oprichter, neemt de leiding over het bedrijf over en brengt het eerste intelligente alarmsysteem op de markt in Europa. In de daarna volgende maanden bereikt dit toonaangevende product het grote publiek via de distributiekanalen in Frankrijk.
Het alarmsysteem wordt bekroond in de categorie 'Beste technologische innovatie van het jaar' bij de Trophées de la Sécurité Privée.
Europese uitbreiding
Myfox krijgt de European Consumer Awards-titel toegekend. De producten worden alom verkocht via consumenten- en professionele distributiekanalen doorheen Europa.
2010
2014
Myfox in de schijnwerpers
2014 is het jaar van de grote doorbraak voor Myfox met de introductie van de 3de generatie TAG-sensoren onder de naam IntelliTAG™, het resultaat van een meer dan 18 maanden durend nieuw R&D-project en waarvoor 4 nieuwe patenten aangevraagd worden. Myfox breidt zijn distributienetwerk uit naar Nederland, België, Spanje, Zwitserland en Duitsland en wordt bekroond met een Trophée de la Maison 2013-2014. Eind 2014 worden meer dan 25.000 woningen en 100.000 deuren en ramen beveiligd door Myfox-systemen.
Van regionale tot wereldleider
Na een uitgebreid R&D-project en een grootschalige reorganisatie van het bedrijf introduceert Myfox de Myfox Security System op de Consumer Electronic Show in Las Vegas. Met deze woningbeveiligingsoplossing wordt het productsegment volledig vernieuwd en wil Myfox zich positioneren als wereldleider.
2015

Haut

  • Snelle verzending
  • Eenvoudig retourneren
  • Beveiligde betaling